alphabet-class-conceptual-cube-301926
Η Ομάδα μας

Μαρία Ανδριώτη

         Η Μαρία είναι γεννημένη στην Κέρκυρα, απόφοιτος τεχνικού σχολείου

   στο τμήμα  δομικών έργων.

       Έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια γραμματειακής υποστήριξης εκπαιδευτικών δομών, έχει αναπτύξει οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες καθώς διαχειρίζεται το γραμματειακό μέρος της επιχείρησης αγγλικών σπουδών -Φωτεινής Τζέκου-. ‘’Πιστεύω στο ομαδικό πνεύμα καθώς αποτελεί σημαντικό μέρος της οργάνωσης και της συνύπαρξης μεταξύ της ομάδας’’. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια H/Y και εμπορικής διαχείρισης που βοήθα στην ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων και πελατολογίου ( έκδοση παραστατικών, ταμείο, κάρτες πελάτη κ.ο.κ)       

       Τον ελεύθερο χρόνο της επιλεγεί να τον αφιερώσει, στο να διαβάσει

ένα βιβλίο – να την ταξιδέψει -, να δει κάποια σειρά στο Netflix, ή να

παρακολουθήσει ένα σεμινάριο ( ανθοκομίας, παραδοσιακών στολών,,)

– για να μάθει κάτι νέο – . Επίσης την ενδιαφέρει ο Κορεάτικος πολιτισμός,

η ιστορία του, οι σειρές του ( k-drama ), τα τραγούδια του,, διότι βρίσκει ενδιαφέρον στην ομοιότητα του με τον δικό μας πολιτισμό και παράλληλα, στην εξέλιξη του.

       Έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά – έχει μεγαλώσει ηρωικά δυο – , και βρίσκει

ενδιαφέρον να συναναστρέφεται με εκείνα. ‘’ Το αντικείμενο της εργασίας μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα παιδιά . Όταν περιβάλλεσαι από εκείνα αφουγκράζεσαι τις ανησυχίες τους, παίρνεις νέες ιδέες, – σου μαθαίνουν καινούργια τραγούδια- και το κλίμα που επικρατεί γύρω σου την ώρα του διαλειμματος είναι πιο ‘’ανάλαφρο’’, μια ευχάριστη νότα στην εργασιακή σου

καθημερινότητα ‘’ .  

       Οπαδός του έξυπνου χιούμορ,

     Ένα από τα μότο της :  When you feel like quitting,

                                           think about why you started.

        

Ανθή Παρίσι

Αποφοίτησε απο το Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής της φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια απέκτησε Δίπλωμα Δημοσιογραφίας απο το Εργαστήρι Δημοσιογραφικών Σπουδών του ΑΝΤ1. Οι σπουδές της συνεχίστηκαν στο Εδιμβούργο, Σκωτίας, στο Πανεπιστήμιο Napier οπου έλαβε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών Δημοσιογραφίας. Απο το 2004 έως και σήμερα έχει διδάξει την ξένη Γλώσσα των Αγγλικών στην Ελλάδα , σε φροντιστήρια στην Αθήνα, σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ΙΕΚ Ξυνή στην Γλυφάδα, αλλα και στο εξωτερικό ως Βank Σtaff στο CES English Language School και στο George Watson’s College στο Εδιμβούργο, Σκωτία. Εργάστηκε στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ως Communication Officer οπου έμαθε να σέβεται περισσότερο την κοινωνική ποικιλομορφία, ανέπτυξε αναλυτική ικανοτητα και διεύρυνε τις επικοινωνιακές της ικανότητες. Στην Κέρκυρα εργάστηκε στο Κέντρο Σπουδών Αγγλικής Γλώσσας Φωτεινή Τζέκου. Οι σπουδές της συνεχίστηκαν με πλήθος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων καθως και Εξειδικευμένα Σεμινάρια Μεθοδολογίας της Διδασκαλίας Αγγλικών , Παιδικής Ψυχολογίας, Σχεδιασμού Διαδακτέας ύλης και Διαχείρισης Τάξεων. Η διδασκαλία της Ανθής στοχευει στις άμεσες ανάγκες των μαθητών και πάντα θέλει να μοιράζεται την αγάπη της για τη γλώσσα. Ειδικευεται στο να βοηθάει τους μαθητές να βρίσκουν νέους τρόπους να βελτιώνουν τις μαθησιακές τους ικανότητες μέσα στην τάξη. H Ανθη έχει υψηλά κίνητρα και λατρευει την πολιτιστικη ανταλλαγη των γλωσσων και κυρίως απο την οπτική της Αγγλικής γλώσσας. 

 

Πιτ Κατέχης

Ο Πιτ Κατέχης είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων από το Πανεπιστήμιο City της Νέας Υόρκης στη διδασκαλία της γραφής, της ανάγνωσης και της παιδοψυχολογίας. Τρεις δεκαετίες στον κόσμο της ακαδημαϊκής κοινότητας τον έχουν διαμορφώσει ως  έναν ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό με αποδεδειγμένη ικανότητα να διδάσκει, να παρακινεί και να κατευθύνει τους μαθητές, διατηρώντας παράλληλα υψηλό ενδιαφέρον καθώς και υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Ένας καλός και επικοινωνιακός εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι σε θέση να αλληλεπιδρά αποτελεσματικά με διαφορετικά επίπεδα μαθητών, συναδέλφων και γονέων.

 

Ο κ. Πιτ έχει μια διαφοροποιημένη προσέγγιση στη μάθηση, η οποία αποτελεί σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας του ως εκπαιδευτικού. Καθώς το έργο και οι γνώσεις του συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται, υπάρχουν δύο αλήθειες που τον συνοδεύουν διαχρονικά:

 

  1. Όλοι (μικροί ή μεγάλοι), μπορούν να μάθουν.

 

  1. Δεν μαθαίνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Παναγάκου Μαριελένα

24 ετών

Προπτυχιακές σπουδές: Απόφοιτος του Ιονίου Πανεπιστημίου της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας.

Μεταπτυχιακές σπουδές: Εφαρμοσμένη Μετάφραση στην EL-TRANSLATIONS ACADEMY.

Μητρική Γλώσσα: Ελληνικά

Γλώσσες Εργασίας: Αγγλικά, Γερμανικά

Ενεργό μέλος της ερευνητικής ομάδας του Geolab Institute.

Εθελοντική αρθρογράφηση στον ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό οδηγό Voyaging the World.

Συμμετοχή σε συνέδρια προσομοίωσης του ΟΗΕ ( THESSISMUN, SIMUNESCO).

Παρουσίαση paper στο 6ο Διεθνές Συνέδριο Κρουαζιέρας στο Bremerhaven της Γερμανίας.

 

Επισκεφθείτε το σχολείο μας!

Το σχολείο μας!

Cambridge Dictionary

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Ακολουθήστε μας

ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΖΕΚΟΥ || All rights reserved © 2020